Over Sandra

Hallo,

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik zal me eerst even voorstellen.

Ik ben Sandra van Kampen, 37 jaar en ik woon in Bergen, een klein dorpje in Noord-Limburg.

Selfie

Als kind vond ik het al leuk om foto’s te maken, maar ik heb me er toen nooit in verdiept. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen, maar heb ik al snel de camera in de hoek gegooid omdat de resultaten niet naar wens waren. Maar het bleef toch wel kriebelen. Een aantal jaar geleden heb ik besloten een goede camera aan te schaffen. Om te voorkomen dat het weer op niets uit zo lopen heb ik toen een tweetal cursussen gevolgd. De eerste om de basics onder de knie te krijgen, daarna een vervolg cursus voor ontdekken van verschillende soorten fotografie en de creatieve mogelijkheden. Deze cursussen hebben me heel erg geholpen en hebben mijn enthousiasme alleen maar aangewakkerd. Maar het allerbelangrijkste dat ik heb geleerd, is het anders kijken naar de omgeving en daardoor een “mooie foto zien”. Het heeft me ook geleerd dat ik blijkbaar creatiever ben dan ik dacht.

Ik heb nog niet echt een vast onderwerp of type fotografie waar ik me op toe leg. Ik vind heel veel aspecten van fotograferen leuk, maar mijn voorkeur heeft het buiten fotograferen. Met name op vakantie kan ik veel fotograferen, natuur, landschap, stad, macro, details, het komt dan allemaal voorbij.

Met dit blog wil ik je op de hoogte houden van mijn uitstapjes en de resultaten. Ik wil je ook vooral uitnodigen om te reageren op mijn posts en foto’s. Van de blik van anderen kan ik weer veel leren.

Groetjes Sandra